Villa "Cottage"

prachtige villa aan de rand van het natuurreservaat te Oostduinkerke

 

Waarom kiezen voor deze droomvilla als vakantieverblijf ?

Deze prachtig gerenoveerde vakantiewoning in Oostduinkerke heeft alle luxe, gezelligheid en comfort voor een zalig verblijf aan zee.

De  ideale plaats om te onthaasten en te bekomen van de stress van alledag.

Hier geniet u van rust en privacy met zicht op de natuur.

 

Het vakantiehuis aan zee is geschikt voor 2 tot 12 personen en ligt op 500 meter van het strand van Oostduinkerke. Ideaal voor grote gezinnen of 2 gezinnen met de grootouders, of voor enkel volwassenen, etc.

Uw vakantiehuis biedt u een schitterend uitzicht over het natuurreservaat de "Yde Duinen". Dit zijn één van de grootste duinencomplexen van onze kust.

De villa beschikt over een beschut zonneterras met schitterend zicht op de duinen. 

De ligging is schitterend: rustig, maar toch nabij alle comfort en ontspanning. Nieuwpoort, met zijn modieuse winkels is vlakbij gelegen. 

Viersterren plus ****+ villa

Super luxe verblijf aan de kust.

De villa is erg rustig gelegen in de duinen, en toch zijn er allerlei activiteiten op nabij de villa : golfbaan, fietsverhuur en prachtige fietsmogelijkheden (kaarten met fietsknooppunten zijn beschikbaar in de villa), strand, duinen, wandelpaden, winkelen, lekker eten, wellness (sauna in de villa en een wellnesscentrum op loopafstand), zwemmen (verwarmd mooi openluchtzwembad op het strand), cultuur (Visserijmuseum…), attracties (paardevissers, …).

Kortom: voor elk wat wils !